//My Ambition

FASHION DESIGNER;)


KENAPE SAYE NAK JADI FASHION DESIGNER;)?
-saye nak jadi sangat fashion designer ni
dari kecil, saye hope sangat cita-cita saye
tercapai.boleh design baju korang kan?haha
jadi korang pon doakanlah sekali eh'ececehsebelah ni antara design saye . kalau korang
nak tahu,tema tahun ni colour orange.so jangan
lupe beli baju keyh. saye sekarang banyak design
dress.saye suke tengok orang pakai terutamanye
kalau gaun,lagi-lagi yang kembang giler tu.aduhh!!!
terpikat giler,kalau boleh kan saye nak masuk

"project runway malaysia" sebab saya nak jadi
macam ZERY ZAMRY dan HATTA DOLMAT haha.


7 comments:

kicciripp said...

ohh woww, bagus la if u dr kcik nk amik fshion dsigning. kire determined habis ahh, senang sket :D
i nk smbung blaja, amik fshion design jgk, bt my mom tk galakkan :(

fashionableSHUHA said...

oh mmg lah,minatt giler.
oh'my parents galakkan buat mase skrg tp xtau la lepas ni kan;))
ah ar.boleh jadi rkan kongsi haha;D
good idea*

AliyaKd said...

waa.. nice drawing..
smoge tercapai cite2 ;)

fashionableSHUHA said...

oh tengs aliya;D
doa doakan la,ye?;))

Lara ,, said...

i'm impressed , dear ,
the sketch's simply nice .
;D

asyachumel said...

good luck
hopefully your dream come true
;)

fashionableSHUHA said...

tengs lara:)

asya:)
haha,harap begituu,