//Aidilfitri


selamat hari raya aidilfitri maafkan segala dosaku,
dan enjoy gambar2 malas nak taip:P


abi comell dan emi makin pemalu:)



itu die poyo dan poyonye, haha. *tak sukeee baju tu.

hari ke-2,ke rumah sedara mara terdekat:D

kakiku yang panjang:P

peace kacang peace:D

abang gemuk adik lawa:Phaha

raya ke-3 open house dirumah acik:D



abak dan syahmi dan acik dan syimir


hehe..birthday girl:) pera yang lawa...

sebelum balik posing dulu:P

akhir kata aku ingin ucapkan terima kasih kerana memberi duit raya yang sangat banyakkk fuhh.lagi sikit nak rm200:) raya tahun ni agak best..best sebab duit banyak.hehe:D

No comments: