//Permulaan Bagi Seni


aku amek seni for spm,
kenalah belajar sendiri sebab kelas aku tak disediakan pelajaran seni.
sebenarnya buku seni ni kena hantar tahun ni.
tapi nak buat cammana tak siap lagi(:
hehe. ni satu page otw apetah lagi 19keping.adoii(:


mak yang belikan(: sukesangat.terima kasih mak. yang penting cd tu:P
ni aku beli guna duit aku sendiri(: tengok je terus amek, sebab ada colour gold & goldash goldash,cantik sangat(:

teruskan berusaha shuha untuk maju jaya dan habiskan kerja seni kau tu,okay?

shuhamajujaya

No comments: