//Syukrun Ya ALLAH : , )

Ikut saya menyanyi dahulu..Bersyukur kepada Allah Bersyukur sepanjang waktu setiap manusia di dalam hidupku semoga diberkati Allah. Alhamdulilah wa syukurilah bersyukur kepada Allah. Kau jadikan ku saudara oh nashuha yang baik. Eh salah lirik pulak! :) Sajaje nak beremosi sikit nak tunjukkan kebahagiaan saya pada 2010.

Nah tengok muka bangga I:)
Pweeeiiit!comel tu:P

Salam semua. Saya mulakan cerita juga akhirnya. Tadi dalam pukul 11.00 pagi macam tu abak jemput nak pergi Giatmara dekat prima saujana. Ala dekat tesco,tapi bukan tesco dekat giant dan Mcd tu. Okay bagus dah dapat kan. Kitorang pergi sana,minta fashion and dressmaking tapi dah penuh:) Dah penuh,tapi senyum lagi. Ah ar tengah senyum ni. Dia kata kursus masakan masih kosong. Cepat - cepatlah korang. Tapi yang bahagianya, ada kursus fashion and dressmaking part time. HAHAHA. Ok,tapi kena bayarlah tak mahal pun. Setiap sabtu sahaja. Alhamdulillah syukur sangat-sangat.

Serius saya bahagia sangat sekarang:)

Ada benda yang korang nak tahu kan?Full time masuk pukul 8.00am sampai 5pm. Masa daftar nanti kena bayar rm200. Korang akan dapat t-shirt dan sebagainya. Untuk sementara waktu ni pakai baju biasa je. Elaun sebulan rm200. Untung weh. Dah la dapat belajar free kan. Jadi rugi bebenor sape yang tak nak. Sebelum giatmara prima saujana penuh elok korang minta sekarang. Harini juga. Sebab hari ni hari lapor diri. Okay,clear semua. Terima kasih.

Balik tu,saya dengan abak pergi makan sate. Lepastu abak tanya camna nak pergi?naik motor ke? sumpah saya dah trauma nak bawa sendiri. Entah tak tahu lah kenapa. Ingat lagi masa bawa motor dengan ju,bawa sampai menggigil-gigil sampai lupa nak tukar gear. Mengaum motor tu. Lepastu Abak tanya nak abak beli kereta ke? Ha,kereta?lesen pun takda. Ambil lesen L je dulu. Tak yah la,naik bas pun boleh. Ada bas lalu ke?entahlah..

Haha.Tak tau nak cerita apa tah. Lusa nak balik Terengganu. Bye bye semua Assalamualaikum.Sorrylah kina Kita kelam kabut sikit.

Shuhabaik:)

4 comments:

Sakinah said...

takpe shuha..
eh,tapi tak silap kina cam pernah tau je..
tapi yg kina tau kat saujana impian.
belajar mnjahit sambil tu dpt elaun rm200 lebih
tapidah full buat 6bulan ni...

fashionableSHUHA said...

fashion full time dah penuh,
shuha amek part time.
setiap hari sabtu je.
satu projek byr rm50.

Kalau full time,
daftar byr rm 200.
bulan bulan dapat rm200.
tapi bykk yg dah penuh.

syafiqah said...

wah.congrat shuha..
lepah neh leh ar antar baju raye kat shuha.kiter dah tempah dulu.haha
pape pon congrat.

Anonymous said...

syafiqah.terima kasih :, )
hha.

Kalau nak jahit labuci labuci skrg pun boleh.
dah pandai dah...
hehe.

Nanti raya jgn jgn lupa dtg rumah tempah baju.hha:DD