//Restoran BBB Seafood. Baik punya.

Salam. Disebabkan rezeki lebih saya belanja family saya makan dekat restoran yang di atas. Ish bongkaknya. Act saya baru dapat elaun.. Jadi kita gelarkan restoran shin can. Eh' tak yah lah shin can panjang sangat. Kita gelarkan BBB sudah. lagi pendek kan? Okay buang masa sekali lagi.

Maaf kalau penulisan saya tak baik. Sebab nak cepat banyak kerja nak buat ni. Nak panaskan lauk nak masak nasi lagi. Okay membebel. Kawan giat kata BM saya bad. Yeke? Saya just cakap "Korang tengok ni tak lawa tak?" Okay memang teruk. Tu lah bm tak dapat A plus plus. -,-"

Sekarang saya mulakan. Hari ahad ke sabtu? Oh ye sabtu. Actually malas nak tekan backspace. So layan je lah ek. Okay buang masa tiga kali dah. Hari sabtu petang jemput akak dekat U dia sebab nak ajak makan. Ingat nak makan dekat restoran tupai-tupai tapi abak taknak. Abak kata tak bagus. Sebab ada tupai-tupai. Whatever.

Lambatnya tunggu gambar diupload-,-"


Abak yang kacak:)
Orang terpenting dalam hidup saya.
Akak comel ^^"
Abang excited minum air gelas besar.haha
Abak focus. Camna nak minum ni?Ada dua straw pulak tu..
I dah kata cawan dia besar gedabak.
Muka sedih duit elaun dah habis ^^" Ye tau gigi senget. Eh takyah lah scroll balik
Mak yang cantik. Eh eh spek mata baru.haha kaca mata mak macam rotbotkop. Eh robot kop lah -,-"

Tengoklah berapa banyak dorang order. Serius ikan dia sedap paling best sup tulang dia. Tomato dia comel bentuk bunga.
Licin aww, Kenyang perut susah hati.
My plate. Eh bawang mana boleh makan nanti ketiak busuk.

Haha. Kenyang perut ^^" Okay nanti nak datang lagi. Restoran ni dekat bangi. Tapi tak tau nak terangkan dekat area mana. Sebab dalam kawasan perumahan. Okay bai. Actually abang bayarkan separuh.

Salamshuha.

3 comments:

Anonymous said...

sedap ke kt sini? dgr cite servis trok?

fashionableSHUHA said...

boleh tahanlah.
servis teruk? tak kut.
agaknya sbb makanan dia smpai lambat.

tapi semua ok

Nur Sakinah said...

ta ajak kina pun.. majuk ar. hee:P