//Cinta Hati datang,

Lama rasanya tak update aktiviti yang saya buat setiap hari. Anyway, ini hari gua mau cerita. Assalamualaikum.:) Hari rabu minggu lepas, saya jason khan and meer khan pergi ke leisure mall. Hari itu memang tak dirancang langsung^^" Tapi niat tu ada lah. Lepas test JPJ, terus message jason suruh datang rumah meer. Maklumlah semalam masa tengah tidur, tiba - tiba message sampai Jason Khan : Salam, sayang I dah kat cheras ni.

Dekat sana kitorang makan subway. Sedap! Lepastu beli big apple, untuk family. Pon sedap:P Kenapa lah dekat dunia yang fana ni banyak sangat benda yang sedap/ Macammana perut tak semakin membulat? Paan je yang kurus, tak sentuh nasi langsung. HERAN.

Mereka saya sayang.:)


Sorry kakpah :, )


Bak kata mira, gosip datin-datin. Amboi tangan tu ^^"


Muka tak senonoh ^^" Fenin fikir nak cardigan hitam ke kelabu?


Mencari warkah cinta berbau syurga.



Ni lah meer cousin, Dia memahami saya.
Lepas ni kalau buka blog kat perak. Comfirm nangis.

Anddd today, dorang datang rumah:)



Akak masak spaghetti carbonara:) Sedap. Ringkas je. resipi pun senang
Kalian, terima kasih datang.:)Semoga kita berjumpa lagi di tahun hadapan.Eh salah! minggu hadapan. Carikan mereka dress untuk prom night. Glamour gitu:P

Salam shuha,

4 comments:

dentist-to-be said...

shuha!! rinduuulah~ hehe...
bagi aku resepi spagetti tu...cepat2...

fashionableSHUHA said...

Haha, rindu nak datang rumah ek, nanti balik mesir jemput2 lah datang. rumah sentiasa terbuka:P
Cewahh. Resepi?

nanti kita buat entri baru keyh:P

dentist-to-be said...

oke!!
xsaba..kalau bahan dye boleh dicari kat bumi masir ni...
nak buat!!! haha

Anonymous said...

Okayy! Semoga berjaya.haha