//Kaki ke Jalan TAR.

Salam.Semalam kan, kaki ku melangkah ke jalan TAR. TAR adalah Tunku Abdul Rahman. So, itu Jalan Tunku Abdul Rahman yang punya. Ada faham?
Pagi - pagi ikut abang gi office dia dekat ampang,sebab ambil half day. Masa perjalanan tu sejuk kaki mulut pun makin menebal sebab naik motor. Angin dia, Fui fui. Macammana lah mat rempit dok merempit pagi pagi buta tu. ^^"

OFFICE Abang (Punya bos) FA-BE-LES.

Ni pemandangan dari atas
Ni pula peneman jiwa ragaku, selama berjam
Okayy, syok sendiri wajib!
12.30 pm, dah tiba. Saya abang ngan kak ainul sekali pergi makan. Orang kata masa lunch. Makanan Daging masak Halia! Wauu enak bangat. Lepas makan pergi solat, Lepastu mulalah edisi kami shopping gila-gila punya. ^^" SYOK! Kalah shopping masa raya. Masa tu kak ainul dah balik office,

Tu selendang zaman kegemilangan yuna. Rm lapan hengget je, online shopping:)

Ni pula abang si hidung berkilat. Haha.

Kitorang duduk, sebab kaki dua - dua dah melecet. Tu la berani mati dok pakai selipar kalis hujan tu lagi. Dua dua jari bengkak. Abang lagi berani mati pakai kasut kerja ^^"

Lepastu kak ainul datang balik, dah dekat 6 . setengah kalau tak silap. Pergi MYDIN dan SOGO. Balik tu makan lagi. Dan hari ni duit abang banyak sangat habis. HAHAHA. Anyway abang belanja saya Kemeja & Selendang. Suka - suka. Akak bagi cermin mata hitam. :)
Hari bahagia. Selamat tahun baru semua!

No comments: