// Potrait Kelurga

Assalamualaikum (:

Sementara kami meluangkan masa menonton tv bersama sama. Aku mengambil masa untuk menunjukkan bakat aku dalam illustation semata mata. 


Abak saya. 
- Pelanggan kata :  Macam ni jadinyeee? Abak tengok macam muka soha je, cerr buang misai ngan janggut. Lepastu buat rambut panjang sikit" 
Hikhokhikhok.

 Mak saya
- Pelanggan kata  :  Tersengih sengih. Cantiknya mak, 
Abang saya (Ketara tak sama nyeeee)
-Pelanggan kata  : Eii tak sama langsung, tak hensem langsung dalam gambar ni.

 Akak saya
-Pelanggan kata : Eii cantiknya akak mata besar nye. Tapi tak sama pun dengan akak, dik.
 Kak ainul
-PElanggan kata : Eii apa ni, tak sama langsung, Mana boleh tanda tangan, tak sama punnn.
 NEW BABY BORN.
-Pelanggan kata : Macammana aunty boleh tahu muka saya macam ni? HIKHOKHIKHOK


Dorang kata apa apa pun, im still happy. Sebab dorang kan family saya. Family je yang selalunya berterus terang untuk menyatakan pendapat. Even benda tu buruk atau cantik, tapi tu lah pendapat yang paling ikhlas .

Jadi tak perlu kut, pasal benda benda kecil pun nak sentap, nak bergaduh antara keluarga.

Benda paling Teruk sekali adalah bila kita bergaduh atau bermasam muka antara ahli ahli keluarga.

NO no no, Allah tak suka. Life is too short to break the relationship we have built!

Sayanglah keluarga anda sesayang sayangnya selagi masih ada ruang.

 Salam.