//My Ambition

FASHION DESIGNER;)


KENAPE SAYE NAK JADI FASHION DESIGNER;)?
-saye nak jadi sangat fashion designer ni
dari kecil, saye hope sangat cita-cita saye
tercapai.boleh design baju korang kan?haha
jadi korang pon doakanlah sekali eh'ececehsebelah ni antara design saye . kalau korang
nak tahu,tema tahun ni colour orange.so jangan
lupe beli baju keyh. saye sekarang banyak design
dress.saye suke tengok orang pakai terutamanye
kalau gaun,lagi-lagi yang kembang giler tu.aduhh!!!
terpikat giler,kalau boleh kan saye nak masuk

"project runway malaysia" sebab saya nak jadi
macam ZERY ZAMRY dan HATTA DOLMAT haha.