Wednesday, April 4, 2012

//Semester empat

Salam :)


Love comes to those who still hope even though they've been disappointed, to those who still believe even though they've bee betrayed, and to those who still love even though they've been hurt before.


Mungkin belum tiba masanya, But now i'm really enjoyed and appreciated it. Saya juga ada LOVE. Cinta pada yang maha Esa, Junjungan tercinta Nabi Muhammad, My family, My BIG Family, My Friends, My Lecturer, and the last but not least my Assingnment :)


HIHI,






To be honest, Saya suka duduk perak +)


Saya ada ramai kawan yang memahami, yang sudi berkongsi masalah, and sanggup pinjamkan duit bila tengah semput. Hihi.


Tapi setiap kelebihan pasti ada kekurangan.
Well akak selalu pesan, bila kita marah dengan seseorang.  kita try cari benda yang baik dia pernah buat untuk kita. Automatik perasaan marah tu akan hilang dengan tiba-tiba.


Accept everyone as who they are ,


FIRST.
Mestilah roommate:) 






 Yang menyala tu , Dila, Shida and last Ieka. Semua masih Single ye, kecuali Shida. Dah ada Future husband dipilih oleh uminya sendiri. Jangan main - main.


Ini Nur syahirah Abd Ghani.
Brand name : Iera Ghani
Fb Name : Iera Asyraf.
Hihi, maksudnya sudah berpunya ye.
Kawan kelas, rapat sejak part 2/
Well kitorang jenis study sama - sama.
Tempat : Surau pasir salak.
Study sampai dua tiga pagi, atau sehingga dihalau oleh pak guard"P 
Orang selalu cakap dia perfect, & beruntung siapa dapat dia.


Dayang. Suka sangat kawan dengan dia.
Dia seorang yang happy go lucky.
Penyabar, and dia pandai belakon jadi orang kampung.
Muehehe...
Sangat comel & orang senang dengan dia.


Anisah:) Kawan gaduh ni.
Dok main pijak - pijak kaki,
perang mulut,
tapi kami tahu kami bergurau,
Haih rindu.
Senang nak rapat dengan orang, & Tak ada langsung prinsip cover - cover dalam diri dia.
Senang cerita COOL



Atin, Kitorang baru rapat sem ni.
Barang dia semua branded.
Kamera dslr dapat masa birthday time sekolah dulu,
Tak mampu lah kita -,-"
Well dia jenis kalau tolong orang tolong betul betul.




 Best memory at Kuala Kangsar. Shooting untuk subjek Malay costume:)

Fashion student part 4, Susah payah bersama, tidur lambat bersama, kena marah bersama. Harap dapat A pun bersama untuk subjek management .


Okay lah salam,Nanti kita jumpa lagi keh. =)


//Finally Im Back!

Assalamualaikum, Fuhhh *Tiup habuk* Lepas bertahun tahun tak menaip, hanya Allah SWT sahaja yang tahu rindunya aku pada blog ni. Lupa pas...