Wednesday, October 15, 2008

//anniversary

hangout,semalam motif pertama cari buku latihan ok?haha:P tapi masuk je times square kami cari makanan, ifa nak mcd miera dan ju nak thechickenriceshop, tapi aku paling unik nak SHABU-SHABU wahh sedapnya, last2 dorang ikut juga cakap aku.haha kalau aku nak mesti dapat punyee:) makan steamboat wah tomyam die pergghh, kat situ ada benda kelakar berlaku jadi biarlah kami je yang tahu.hehe:P

KAMI. happy anniversary ke pertama ye kawan:)

panas ke kakpah gelojoh lagi?harhar. mira kelaparan betul.

inilah mee steamboat isi dia dah habis:P 'hemoh-hemoh'

steamboat tomyam pergghhh:P

poyo lust:P haha.. harap mak long lust tu tade apa-apa mksud okay,

ye,muka aku weird.. ha, itu juliana

itu drama "mak kiah dan mak tulur" jangan lupa saksikan ye?haha..

kereta aje, ifa dah penat dia tengah duduk.

nak balik dah,tangan yang tembam tu tangan ju.harhar.

le
pas ni aku kasi tengok muka-mka aku yang sememeh:P

jemput makan,sebelah tu cacat..mira lah buat lawak:P
ini dalam bilik karoake:)

lepas tu beli buku dekat leisuremall dan pulang ke destinasi masing-masing dengan selamat, wehh kawan.. minta maaf lah korang marah kan aku sebab bagi kaki korang macam nak tercabut eh? yelahh bukan selalu dapat keluar macam ni en?anyway thanks for great moment babe "ILOVEYOU"


semalam round-round the world sampai kaki melecet, sakit giler oh. tu lah pakai kasut yanh sedap mata dipandang tapi perit bila memakai..padan muka, Aku nasihatkan untuk korang beli kasut bukan sekadar rupa tetapi keselesaan, tengok cam aku kaki dah bengkak-bengkak. Rugi tak pakai kasut merah tu,comfortable lah sikit:)


Monday, October 13, 2008

//Happy Birthday

HAPPY BIRTHDAY TO FUZA


terima kasih sebab selalu sakitkan hati.
terima kasih sebab selalu buat aku ketawa,
terima kasih sebab selalu buat aku menangis,
terima kasih sebab selalu buat aku bersalah,
terima kasih kenalkan aku erti berkawan,
terima kasih buat aku terhina,
terima kasih buat aku gembira,
terima kasih memperbodohkan aku,
terima kasih atas segala nasihat,
terima kasih untuk senyuman,
terima kasih untuk makanan,
terima kasih untuk minuman,
terima kasih buat aku menunggu,
terima kasih untuk segala-galanya,
terima kasih(:

aku harap,sepanjang kita berkawan aku tak pernah sakitkan hati kau,buat kau terluka, kata apa-apa yang ta kena.Tercubit kat mana-mana, terampas apa-apa, terpinjam apa-apa.
Sesungguhnya setiap persahabatan pasti ada yang terluka, apa yang kita boleh buat meminta maaf antara satu sama lain,dan tak mengulangi kesilapan yang lalu(:

Tuesday, October 7, 2008

//Happy Birthday


SWEETSIXTEEN ;)
.HAPPY BIRTHDAY TO ME.

selamat hari jadi untuk saya yang lawa ni eww,haha:D nak kongsi cerita dewa-dewi pada hari ni dan present-present yang hebat:D dan selamat hari jadi kepada nashuha shabirah bt ideris dan sekarang anda sudah berusia 16tahun,
you have to concentrate with ur study, be success in your future to make you family proud:) always be a good muslims and ofcourse be thebest that you want to be,forget about everything bother your mind:D don't forget to study and dengar cakap cikgu ye?:P haha.

ini hadiah from my beloved sister najjini thahirah:D secret recipe,mahal oww sedap yeww cake aiskrim:P
suprise kat rumah acik:D


my beloved friends miera,efa,ju:D mereka segala-galanya untuk saya, teman susah senang thx you so much for this present yg gemilang giler.haha:D ye,aku mengaku wktu dapat hadiah ni aku nangis,puas hati?haha. Kesian korang en?nak buat suprisee tapi tak jadi.haha:D apa-apa pun miera dah balik bedak dah kat rumah.

hadiah dari pera,my twins:P haha. adik sedara lah. 2 necklace, one love & one more huruf N:) suka yg love tu sebab dia big giler,aunt selalu kacau2 mencari cinta ke?haha..besar sgt.pastu adik sedara yg kecik molek tu selalu men-men:D th pera suka sgt:) anyway birthday pera pun kt tak bg hadiah en?tape len kali kata2 hikmat jaga rambut tu elok-elok:)


nah tengoklah video yang kelakar gilee ni,of course malu ramai orang masa tu:P

hadiah dari abak,belum lagi biasanya abak ajak makan luar sebab abk kata beli barang membazir je:P haha. tapi haritu abak dah nyanyi allah selamatkan kamu.... :) sukee

abang tak kasi, dia kedekut!tak sukeee....

*hadiah dari mak len kali pos,t tak ambik gambar lagi:D


Saturday, October 4, 2008

//Aidilfitri


selamat hari raya aidilfitri maafkan segala dosaku,
dan enjoy gambar2 malas nak taip:P


abi comell dan emi makin pemalu:)



itu die poyo dan poyonye, haha. *tak sukeee baju tu.

hari ke-2,ke rumah sedara mara terdekat:D

kakiku yang panjang:P

peace kacang peace:D

abang gemuk adik lawa:Phaha

raya ke-3 open house dirumah acik:D



abak dan syahmi dan acik dan syimir


hehe..birthday girl:) pera yang lawa...

sebelum balik posing dulu:P

akhir kata aku ingin ucapkan terima kasih kerana memberi duit raya yang sangat banyakkk fuhh.lagi sikit nak rm200:) raya tahun ni agak best..best sebab duit banyak.hehe:D

//Finally Im Back!

Assalamualaikum, Fuhhh *Tiup habuk* Lepas bertahun tahun tak menaip, hanya Allah SWT sahaja yang tahu rindunya aku pada blog ni. Lupa pas...