//Happy Birthday



happy birthday to najjini thahirah bt ideris
18th(:
walaupun kau kak,
selalu moody but u still be the favourite sister ever & forever
because u the only sister that i haved,haha:D
adik selalu marah kau kak,
kau juga selalu marah adik kau yang baik ni kan?
u know u falsed,tapi kau selfish.Tak tau mengaku salah
that's you.*it's true ok.
tapi udah lama kita tak bergurau senda since u masuk matrik,
i already missed you,bukan rindu kau kak,
tapi rindu nak fighted macam dulu-dulu.
yes,we are the kungfu fighting:P
adik kau yang baik ni kak,
harap kau dapat terbaik untuk exam,
walaupun doa adik pernah termakbul
supaya kau tak dapat masuk MRSM,haha:D
*pecah rahsia,
adik jahat masa tu pun sebab kau kak giler selfish.
kau kak hina-hina adik kau yang pandai ni
same with your brother.
i haved to eccepted it'
sebab korang memang begitu,muahahahaha.
dah lali dah/
supaya jadi accountant yang paling hebat,
hebat dari abang.
walaupun cikgu abang kate,
kite ni keluarga accountant
but im not,
saya mahu jadi fashion designer.
adik lagi suka kau kak jadi lawyer,
sebab mulut kau yang banyak cakap tu
& confident yang tinggi.
Tapi kau memang orang yang bijak,
im proud to be your sister,
walaupun kau malu mengaku adik sebagai adik.
i have to accepted it'
ayat happy birthday seperti tahun tahun yang lepas(:
selamat hari jadi
semoga panjang umur
dan dimurahkan rezaki
jadi yang terbaik untuk mencapai cita-cita
dan semoga berjaya
di dunia dan akhirat.

from your pretty sister,haha:P

1 comment:

Anonymous said...

Nice brief and this enter helped me alot in my college assignement. Gratefulness you seeking your information.