//Pizza

hari ini hari sabtu 23.8.08 makan di pizza hut.abak takde abak kerja,semalam makan sate abg tade abg kerja.sorg mesti tak cukup..heishh:P tengok lah gambar-gambar ni ye,makan banyak banyak..tapi akak the winner banyak giler die makan.haha:))
mak rindu kat abak ye?:P
akak nyebok:Pperasan lah tu,
gigi putih:P
tamak selalu rugi kononnye:P
abg dan adik yang baikhati:P

itu je malas nak upload dah.hehe:Pmakan je tau.

//Times Square

hari ini khamis 21.8.08 pergi times square:) dengan akak,jannah & fuza.pergi sane makan the chicken rice shop..masa tu fuza tak sampai lagi sebab hujan kut.jalan-jalan dapat baju dan rantai:) beli baju tu jalan-jalan lagi tengok baju yang sama tapi harga lagi murah 10ringgit.kambing betulhaha:D *enjoykan diri anda tengok gambar okay?:)

the chicken rice shop
sms jannah
jannah&najjini di mr.ramen:)
fuza di 'ape benda nth nme die'
esculate times square

ni je gambar,malas nak upload.hehe:)lain masa saya upload

//Friendship Day's

sunday,3rd ogos 2008:) *setiap minggu pertama bulan8 hari ahad

happy friendship day's, wish wish:) haha. kt je ingat korang tak ingat kot:P anyway thx sbb sudi jadi kawan kite walaupun kite suke marah korang, dan suke perli korang korang still jadi mybestfriends. ape-ape yang kite ckp, maaf kalau korang terasa tapi kita nak korang semua berubah ke arah yang lebih baik.oh yea!ahha. mybirthday nak dekat dah, kite harapkan korang je untuk buat suprise for my birthday. k.pah kate nak bagi maggicup satu kotak,takpe kasi je.janji tulus ikhlas yang suci dari hati.luv u

act,baru tahun ni kite rapat kan?walaupun baru tahun ni,tapi rasanya macam keakraban tu sangat mendalam. kalau lepak dengan korang mesti ada je ayat2 baru nak cakap pastu gelak-gelak. korang ingat tak masa kite nangis ramai-ramai hanya sebab satu benda je?haha itu yang paling best sebenarnya,kalau disakitikan hati tu memang dah biasa.:P apepun. kite nak wish korang semoga hubungan antara kite akan berkekalan. happy friendship day:) -zaharadala.

selain mereka,saya ingin mengucapkan hari begitu bermakna sekali ini kepada semua kawan-kawan saya yang pernah kawan dengan saya dari bila-bila sampai bila-bila & i hope dapat ketemu kawan yang duduk di taman saya,yang pindah-pindah tu. termasuk intan yang duduk di thailand,ieka yg taktau ape cerita ayu ain,amy dekat kelantan syikin sekarang kat asrama mane nth dan kwn kwn yang lain i miss you so much:)) pls come back' please.. HAPPY FRIENDSHIP DAY kepada semua manusia didalam dunia ini yang mempunyai kawan.