Thursday, March 18, 2010

//Giatmara Golden Camp

Salam semua. Akhirnya cerita juga pasal kem. Banyak gambar dan tak banyak cerita. BONUS tu! haha:D Okayy.

Hai, ni bestfriend saya dekat Giat. Pi mana-mana mesti berempat. Baju belang-belang masih single:P

Itu En.man, ada ke patut dia kata saya dengan Nozie ada hubungan. Ish-ish tak patut tak patut. tengah tu pn.sofia (kerani) dan sebalah yang manis tu cik yus. Our teacher:)
Tak puas mandi sungai dekat sini. Sebab masa sangat pantas--,--" Okay yang depan berbaju pink tu masih single ^-^


Yang depan berbaju biru ni dah kahwin. Baru umur 22:) Bestnya kalau jadi macam dia. Sorrylah tak mandi lagi,tulah banyak miang melekat.

Tak sempat menaip panjang. Sebab dekat nuffnang dah ada duit rm0.10. Masih teruja:)


No comments:

//Finally Im Back!

Assalamualaikum, Fuhhh *Tiup habuk* Lepas bertahun tahun tak menaip, hanya Allah SWT sahaja yang tahu rindunya aku pada blog ni. Lupa pas...