//Tagged

kena tagged dengan;
DINI DALILA :)


- State 15 weird things/ habits/ little known facts about yourself.
- The 10 people I tag are to then to follow my footsteps and write their own 15 weird things/habits and
little known facts.
- No tag backs (as in once I’ve done this, please don’t tag this exact tag again.


1. suka cermin:)

2. suka shopping,beli baju banyak-banyak sampai duit habis:D

3. kalau orang tanya nak kirim apa-apa?first kt akan kata nak baju boleh?hehe..

4. Kalau tido,suka buka lampu kalau tak buka nanti tak boleh tido.ooh bil eletrik memang melambung tinggi.hee

5. Kuat berangan

6. Suka tengok cerita yang jiwang karat:Phehe

7. Suka kat budak-budak:)

8. Berangan nak jahit baju kahwin untuk kakak ipar.hehe:)

9. Takk suka kau marah-marah:P kaulah..

10. Akak suka cari gaduh ngan aku.Hahaha. takde adik la:P

11. Kalau tension, aku akan nangis;( sebab tak suke marah orang.tak suka sangat

12. kalau dah benci, benci jugak

13. suka pakai apa-apa yang hitam bukan black-metal la...:P

14. nak gitar,nak gitar:)

15. tak suke orang kata: ni kakak ke adik? tak sukeee...

Mereka Kena Tagged ;

tak popular lah,entah ada orang buka page ni ke tak en? ini pun dini yang tagged.
p/s:dini kata aku cute,haha:D perasan kau shuha

//Puasa

gambar ni dari budak blogger:)

semalam yumyum, makan everything yang aku nak untuk buka puasa:) hee, abak beli hati ah tergugatnya,kawan-kawan semua dah tahu makanan yang paling aku suka ialah hati ayam,dan yang ketiga atau keempat tempoyak haha.Walaupun dorang selalu mengumpat tentang tempoyak yang baunya mengasyikkan tu,tapi kesetiaan aku kepada tempoyak tidak pernah berbelah bagi:P hehe. Keluarga aku jenis lebihkan kepada makanan,bukan pakaian atau benda-benda asing tapi makanan. Contohnya,kalau aku kata abak,adik rasa cam nak makan luar lah, pastu dalam 2 atau 3hari lagi mesti abak bawa makan luar,tadi abak dah tanya dah,tapi abak kata hari ni ramai orang lain kali boleh kan?oh boleboleh:) hari ni pun minta kat abak hati ayam lagi,sebab semalam makan tak puas. Sekarang ni beli makanan semuanya kat luar,sepanjang berbuka puasa ni semua beli kat luar kecuali sahur adalah sikit-sikit makmasak. Mak sekarang makin rajin sangat semua benda beli jer+P cuma hari ni abak beli ayam mentah suruh mak masak.emm rindu lah kot?hehe.

Aku nak cerita kawasan taman rumah aku semakin sunyi sepi,aku suka okay.Takdelah bising dan memekak macam dulu semuanya tentang perubahan bagi rumah aku.hehe:P india - india tu pulak dok pandang-pandang aku benci okay. Kau takde duit buat cara takda duit tak payah nak salahkan kepada orang lain kan?everything kau nak yang mahal kau ingat tukang rumah tu nak layan semuanya? duit tak mau tambah tapi nak decorate everything ikut cita rasa kau sendiri.Plan pun taknak buat,kata nak macam rumah cikgu,pastu bila cina tu buat kau kata ni tak lawalah tak kenalah nak katakan semua bilik,bilir air kau ubah kalau aku pun tak tahan.Masalah-masalah,aku rasa en,mesti kau buat cerita kat jiran-jiran yang lain kan?walaupun sebelum ni kau agak baik tapi lepas ni entahlah..


&suka cita dimaklumkan berat dah turun 2kg. hoi ho ya hoi:)haha.


.SABAR ITU SEPARUH DARIPADA IMAN.