Tuesday, September 16, 2008

//Tagged

kena tagged dengan;
DINI DALILA :)


- State 15 weird things/ habits/ little known facts about yourself.
- The 10 people I tag are to then to follow my footsteps and write their own 15 weird things/habits and
little known facts.
- No tag backs (as in once I’ve done this, please don’t tag this exact tag again.


1. suka cermin:)

2. suka shopping,beli baju banyak-banyak sampai duit habis:D

3. kalau orang tanya nak kirim apa-apa?first kt akan kata nak baju boleh?hehe..

4. Kalau tido,suka buka lampu kalau tak buka nanti tak boleh tido.ooh bil eletrik memang melambung tinggi.hee

5. Kuat berangan

6. Suka tengok cerita yang jiwang karat:Phehe

7. Suka kat budak-budak:)

8. Berangan nak jahit baju kahwin untuk kakak ipar.hehe:)

9. Takk suka kau marah-marah:P kaulah..

10. Akak suka cari gaduh ngan aku.Hahaha. takde adik la:P

11. Kalau tension, aku akan nangis;( sebab tak suke marah orang.tak suka sangat

12. kalau dah benci, benci jugak

13. suka pakai apa-apa yang hitam bukan black-metal la...:P

14. nak gitar,nak gitar:)

15. tak suke orang kata: ni kakak ke adik? tak sukeee...

Mereka Kena Tagged ;

tak popular lah,entah ada orang buka page ni ke tak en? ini pun dini yang tagged.
p/s:dini kata aku cute,haha:D perasan kau shuha

1 comment:

-DINI DALILA- said...

thank youu :)
comel laa,hee

//Finally Im Back!

Assalamualaikum, Fuhhh *Tiup habuk* Lepas bertahun tahun tak menaip, hanya Allah SWT sahaja yang tahu rindunya aku pada blog ni. Lupa pas...