Tuesday, October 7, 2008

//Happy Birthday


SWEETSIXTEEN ;)
.HAPPY BIRTHDAY TO ME.

selamat hari jadi untuk saya yang lawa ni eww,haha:D nak kongsi cerita dewa-dewi pada hari ni dan present-present yang hebat:D dan selamat hari jadi kepada nashuha shabirah bt ideris dan sekarang anda sudah berusia 16tahun,
you have to concentrate with ur study, be success in your future to make you family proud:) always be a good muslims and ofcourse be thebest that you want to be,forget about everything bother your mind:D don't forget to study and dengar cakap cikgu ye?:P haha.

ini hadiah from my beloved sister najjini thahirah:D secret recipe,mahal oww sedap yeww cake aiskrim:P
suprise kat rumah acik:D


my beloved friends miera,efa,ju:D mereka segala-galanya untuk saya, teman susah senang thx you so much for this present yg gemilang giler.haha:D ye,aku mengaku wktu dapat hadiah ni aku nangis,puas hati?haha. Kesian korang en?nak buat suprisee tapi tak jadi.haha:D apa-apa pun miera dah balik bedak dah kat rumah.

hadiah dari pera,my twins:P haha. adik sedara lah. 2 necklace, one love & one more huruf N:) suka yg love tu sebab dia big giler,aunt selalu kacau2 mencari cinta ke?haha..besar sgt.pastu adik sedara yg kecik molek tu selalu men-men:D th pera suka sgt:) anyway birthday pera pun kt tak bg hadiah en?tape len kali kata2 hikmat jaga rambut tu elok-elok:)


nah tengoklah video yang kelakar gilee ni,of course malu ramai orang masa tu:P

hadiah dari abak,belum lagi biasanya abak ajak makan luar sebab abk kata beli barang membazir je:P haha. tapi haritu abak dah nyanyi allah selamatkan kamu.... :) sukee

abang tak kasi, dia kedekut!tak sukeee....

*hadiah dari mak len kali pos,t tak ambik gambar lagi:D


No comments:

//Finally Im Back!

Assalamualaikum, Fuhhh *Tiup habuk* Lepas bertahun tahun tak menaip, hanya Allah SWT sahaja yang tahu rindunya aku pada blog ni. Lupa pas...