Friday, December 26, 2008

//Aidiladha

Disebabkan gambar lambat dapat,jadi terpaksalah post gambar pada hari krismas harap maklum(:



dipagi raya,haha ayulah konon:P baju pinjam ok.


minah arab,org yang kata.Saya tak pernah kata:P

p/s:tengok baju kaklong sama dengan saya,haha:D


hakimi,hannah dan nenek tersayang(:

Dah start tak beberapa nak betul(:

itu shasha & aireen.

Orang raya,dia tidur.

Itu sahaja yang dapat dipersembahkan,dan takda mood untuk menulis,
selamat berhibur dan salam beramal:P

No comments:

//Finally Im Back!

Assalamualaikum, Fuhhh *Tiup habuk* Lepas bertahun tahun tak menaip, hanya Allah SWT sahaja yang tahu rindunya aku pada blog ni. Lupa pas...