Wednesday, June 16, 2010

//I love justin bieber too ;)

Salam. Haha tajuk agak geli. Lagi lagi kalau ada lelaki yang baca. Kalau perempuan baca mesti dia kata eh kita satu group la. Geng gitu! Okay apa-apa je lah.

First date dulu dengan justin, nozie yang temukan. Cool gila okay, dia nyanyikan lagu one less lonely girl untuk I. Ohh berdegup laju jantung I. Kalau korang tak caya boleh la search dekat you tube. Yelah sekarang dia dah popular, So dia ambillah perempuan lagi lawa dari I jadi girl dalam video tu. Padahal awal-awal dulu dia kata lagu tu khas untuk I sorang je. Ala manusia memang macam tu kan, mudah lupa! Dah lah suara macam perempuan -,-"

Lepastu I jadi bosan sangat. Pergi giat lagu baby dari justin, balik rumah pun sama. Kakak I tu lah tak habis-habis pasang lagu baby. Ya allah tension tau. Macam malas pulak nak dengar suara ex I tu. Mula-mula dulu kakak I ingat dia tu perempuan, tapi bila dengar lirik dia macam lain la kan. So dia search kat internet. Barulah dia tahu tu lelaki. I pun macam, wht kak? Takkanlah I nak couple dengan perempuan. Heish?! Macam-macam.

Sekarang ni I teringat kat dia, so I letak lagu mula-mula dia kasi kat I dulu sebagai ringtone message. Lepastu si nozie tu sibuk nak juga. Dia pasang lagu yang sama. Ada kakak tu pun nak gak. Jadi bila bunyi tu keluar I jadi kelam kabut. I ingat kan ada orang text. Rupanya idak. Tension I lagi tau.

Dulu I dah agak sangat mesti ramai lelaki jealous dekat ex I tu. I dah agak sangat-sangat dah! Lepastu I terfikirlah lelaki malaysia tade ke yang cute macam dia. Dan paling penting tak poyo ye. Lepastu I terfikir Dafi. Tapi Dafi warna rambut. So I rasa macam tak cool je. So I masih mencari justin bieber malaysia. Yang cute gitu. Suara mesti ala-ala perempuan. Bukan pondan ye.

Agak-agak kan patut tak I ignore kat ex I tu? Tak pun I blocked je Twitter dia. Macam sorang blogger ni.

Ini bukan blog biasa

Haha. Serius empunya blog atas ni cool gila. Bila I baca entri dia I gelak-gelak. I dah agak sangat dah.

Jadi I rasa I gedik bagai bila tulis entri ni So I tak patut tulis macam ni lagi, sebab ramai yang meluat. I pun tak rasa macam I yang buat entri ni. Okaylah salam. Bai justing bieberng and the geng:) . Stuck in the moment pulak :P

shuha

No comments:

//Finally Im Back!

Assalamualaikum, Fuhhh *Tiup habuk* Lepas bertahun tahun tak menaip, hanya Allah SWT sahaja yang tahu rindunya aku pada blog ni. Lupa pas...